Вхід | Реєстрація

У Полтаві сформований «Правий сектор» чекає на «тітушок» з Харкова

У Полтаві сформований «Правий сектор» чекає на «тітушок» з Харкова

У захопленому крилі Полтавської облради з’явилися радикали з «Правого сектору», які обороняють приміщення і налаштовані «полювати на тітушок».

В соціальній мережі в інтернеті з’явилося повідомлення, що відсьогодні, 27 січня, у Полтаві діє Правий сектор. Націоналісти розмістилися на 2 поверсі захопленої частини Полтавської облради. Вони пропонують приєднуватись до них, щоб робити «правильні речі», а також просять приносити із собою шоломи та захист для тіла, рук та ніг.

Ми поспілкувалися з окремими представниками «Правого сектору». Переважно молоді хлопці вважають, що між ними і опозиційними партіями — велика різниця. Як розповів один з учасників, який відмовився представитись, їм вдалося деякою мірою узгодити дії з опозиційними партіями.

— Домовились так: ми організовуємо штаб у приміщенні облради, за це у випадку спроби штурму з боку силовиків допомагаємо загонам Народної самооборони оборонятись. В усьому іншому «Правий сектор» залишаєтьсяь абсолютно автономним. На відміну від Майдану, ми не висуваємо своїх кандидатів у владні структури і навіть приховуємо свої імена і прізвища. Просто ми усвідомлюємо, що у випадку затримання будь-кого з нас, жодна опозиційна партія не стане нас захищати чи якимось іншим способом підтримувати. Тож розраховуємо тільки на себе.

Хлопець зазначив, що у полтавському «Правому секторі» не виключають появи у Полтаві «тітушок» з Харкова. У такому випадку вони готові організувати «полювання» на них.


Автор: Богдан АНДРЄЄВ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2014, 16:58 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації