Вхід | Реєстрація

У Кременчуцькій виховній колонії підбили підсумки роботи за 2013 рік

У Кременчуцькій виховній колонії підбили підсумки роботи за 2013 рік

28 січня 2014 року в Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області було проведено нараду по підбиттю підсумків діяльності соціально-психологічної служби установ виконання покарань, які розташовані в м. Кременчуці та м. Комсомольську, за підсумками роботи в 2013 році.

Керував нарадою начальник сектору соціально-виховної та психологічної роботи територіального управління в Полтавській області Іван Бабіюк. На зустрічі були присутні заступники начальників установ з соціально-виховної та психологічної роботи, начальники відділів, старші інспектори з соціально-виховної та психологічної роботи, психологи, начальники відділень, вихователі Кременчуцької виправної колонії (№69), Кременчуцької виховної колонії та Комсомольського виправного центру (№136).

Нарада включала в себе низку найважливіших питань діяльності пенітенціаріїв області. Присутні розглянули результати діяльності соціально-психологічної служби установ за 2013 рік, заходи щодо покращення індивідуально-виховної роботи із засудженими на перший квартал 2014 року, стан оформлення паспортів громадянина України засудженим під час відбування покарання, якість підготовки та оформлення матеріалів на застосування до засуджених заохочувальних норм чинного законодавства.

Важливим для співробітників стало обговорення питання щодо організації роботи по профілактиці і попередження самогубств та членоушкоджень, організації загальноосвітнього та професійно-технічного навчання серед засуджених. Окремо головуючий зупинився на питаннях дотримання прав неповнолітніх, захисті соціальних та майнових прав вихованців сиріт та вихованців, позбавлених батьківського піклування в Кременчуцькій виховній колонії.

Додатково із співробітниками було обговорено вимоги наказу Міністерства юстиції України від 04.11.2013 року № 2300/5 «Про організацію соціально-виховної та психологічної роботи із засудженими» та зміни до Кримінально-виконавчого кодексу України, які вступили в дію з початку 2014 року.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2014, 11:30 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації