Вхід | Реєстрація

Між опозицією та владою настало певне перемир’я

Між опозицією та владою настало певне перемир’я

Президент України прийняв відставку прим’єр-міністра та уряду, скасував суперечливі закони прийняті 16 січня.

Один із лідерів Автомадану, депутат Полтавської облради Петро Ворона сказав, що він у захваті від відставки Миколи Азарова, відставки уряду та скасування законів Олійника-Колісніченка.

— Ми б хотіли, щоб уряд був більш-менш технічним до приходу нового президента. Якщо не буде створена нормальна стабільна більшість, то краще зробити перезавантаження, провести перевибори і президента, і Верховної ради, — розповів Петро Ворона. — Тільки ми отримаємо інформацію про те, що президент виконав ті вимоги, які йому висунула опозиція, ми припинимо законне користування майном Полтавської обласної ради, на яке ми маємо повне право. Це рішення буде приймати Рада Євромайдану Полтавської області.

Серед вимог Євромайдану — випустити незаконно ув’язнених прихильників Євромайдану та покарання винних у побитті мирних протестувальників. 

Також Петро Ворона додав, що зараз силові структури та міліція певним чином паралізовані, оскільки почалися перемови між владою та опозицією. Нинішню ситуацію він назвав перемир’ям.


Автор: Ілона ЧОРНОГОР, www,poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2014, 13:40 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації