Вхід | Реєстрація

Губернатор Полтавщини пообіцяв громаді не застосовувати силу проти мітингувальників

Губернатор Полтавщини пообіцяв громаді не застосовувати силу проти мітингувальників

29 січня 2014 року у залі засідань Полтавської обласної ради відбулося Народне віче, на яке прийшов голова Полтавської обласної державної адміністрації.

Народне віче розпочалося з виконання славня України та молитви. Далі виступив голова Полтавської обласної організації ВО «Свобода» Романа Чабановського. Активіст розповів про що делегація Народної ради говорила з «губернатором» днем раніше.

Олександр Удовіченко, голова Полтавської обласної державної адміністрації, котрий прийшов на переговори з громадою, пообіцяв у жодному разі не застосовувати силу проти мітингувальників, які знаходяться зараз у залі засідань обласної ради. Натомість «губернатор» вимагав, щоби люди звільнили приміщення й обговорили коли і як це буде.

Громада обурилася й відмовилася звільняти приміщення. Полтавці заявили, що не покинуть зал засідань обласної ради, доки питання не вирішиться у Верховній Раді. Голова Полтавської обласної організації «УДАР» Петро Ворона наголосив, що позиція Народної ради проста: доки люди будуть в даному приміщенні, доки й опозиційні сили будуть тут разом із ними. Громадський активіст Андрій Баранов зачитав резолюцію Народного віче, яке присутні підтримали одноголосно. Виконання даних вимог стане умовою звільнення приміщення. Резолюцію передадуть депутатам обласної ради, які мають підтримати її на сесії.




Автор: Полтавський обласний комітет Народної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 січня 2014, 19:18 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації