Вхід | Реєстрація

Кобеляцька збірна - чемпіони Полтавської області з боротьби на руках

Кобеляцька збірна - чемпіони Полтавської області з боротьби на руках

01-02 лютого в м. Кременчук проходив чемпіонат Полтавської області з армспорту серед чоловіків та жінок. Змагання проходили на базі Кременчуцької ДЮСШ № 2. Проведення чемпіонату відбулось за рахунок управління з питань фізичної культури і спорту Полтавської облдержадміністрації , допомогу в  організації чемпіонату  надано спортивним клубом «Титан» і особисто директором Віталієм Островським.

У змаганнях взяли участь команди Козельщинського, Кобеляцького, Полтавського району, команда Полтава-молодь, команда Полтавська ДЮСШ «Колос», команда «Титани» м.Кременчук. Рівень учасників змагань був  досить високим, а це   91 спортсмен ( 66 чоловіків та  25 жінок ) з них  один майстер спорту міжнародного класу, три майстри спорту, чотирнадцять кандидатів в майстри спорту і 73 спортсмени розрядники. Боротьба в кожній ваговій категорії була запеклою і видовищною. В командному заліку перемогу здобула команда Кобеляцького району, друге місце виборола команда Полтава-молодь і третіми стали господарі змагань «Титани» м.Кременчук.

У особистому заліку в складі Кобеляцької збірної чемпіонами області стали Марина Левченко (Кобеляки), Ніна Петренко (Білики), Яна Назарько (Кобеляки), Марина Шуліка (Підгора), Ліна Деменко (Проскурівка), Ірина Голотник (Білики), Олег Жимбей (Підгора), Володимир Голтвянський (Підгора), Артем Письмак (Кобеляки), призерами змагань стали Марина Іванко (Котовське), Руслана Кулик (Кобеляки), Ліля Петренко (Білики), Олександр Дергунов (Кобеляки), Андрій Козаченко (Підгора), Владислав Ярошенко (Кобеляки), Микола Нестеренко (Котовське). П’яте місце посів Олександр Дзиґа (Підгора) і Анатолій Андрейко (Кобеляки). За результатами змагань буде сформована збірна Полтавської області для участі в чемпіонаті України 12-14 березня 2014 року, що проходитиме в СК «Локомотив» м.Харків.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2014, 18:40 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації