Вхід | Реєстрація

У Гребінці впроваджуватимуть нову ініціативу з розвитку соціальної активності молоді

У Гребінці  впроваджуватимуть нову  ініціативу з розвитку соціальної активності молоді

Принципи  громадянської освіти  будуть впроваджувати у системі освіти, культури  та соціальної сфери міста Гребінки. Відповідні рекомендації розроблено у процесі  аналізу розвитку громадської активності молоді малих міст Полтавщини, здійсненого за ініціативи  Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» у партнерстві з відділом у справах сім'ї та молоді Полтавської облдержадміністрації.

6 лютого 2014 року в приміщенні Гребінківського районного будинку культури презентували результати  даного аналізу та ідею громадської ініціативи «Нові горизонти твого світу»,  яка, за словами  голови громадської організації  «Твій Світ» Олександра Чепура  спрямована на формування соціальної активності молоді , здатності  до спільного життя та співпраці у громадянському суспільстві.

Учасники презентації  відмітили наявність добре опрацьованого підходу й належного інструментарію для здійснення подальших заходів, що передбачені проектом: тренінгів, інтерактивних зустрічей, семінарів та акцій. Крім цього, вони отримали позитивний імпульс для сумісної діяльності.

Під час заходу організатори проінформували  про ідею створення проекту, діяльність та плани на майбутнє. Також було проведено міні – тренінгове  заняття та опитування  щодо формування мотивації до волонтерської діяльності у старшокласників.

Захід  відбувся у комфортних умовах, створених адміністрацією будинку культури та громадськими активістами  з метою подальшого використання ресурсів правоосвітньої та правовиховної роботи, громадянської освіти в місті Гребінка.

Присутніх на заході представників місцевих засобів масової інформації організатори запевнили, що процес навчання активних представників громади  триватиме постійно, а мережа подібних центрів громадської активності, буде розширюватися.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 лютого 2014, 12:10 | Гребінка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації