Вхід | Реєстрація

Селищний голова отримав 1300 доларів хабаря

Селищний голова отримав 1300 доларів хабаря

Прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за даним фактом.

6 лютого, слідчо-оперативною групою УМВС України в області за участю працівників прокуратури області затримано селищного голову одного з районних центрів Полтавщини, який отримав 1 тис. 300 дол. США. Про це повідомив старший прокурор відділу прокуратури області Ярослав Толмачев.

«Гроші посадовець отримав від директора приватного товариства за підписання договору між ТОВ та селищною радою на право тимчасового користування місцями для розміщення зовнішньої реклами», - зазначив Я. Толмачев.

За його словами, наразі посадовій особі місцевого самоврядування повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище) КК України. До суду спрямовано клопотання слідчого щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

«Тривають першочергові слідчі дії, здійснювані органами внутрішніх справ, стан розслідування перебуває на контролі прокуратури області», - додав Ярослав Толмачев.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2014, 14:49 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації