Вхід | Реєстрація

У Полтаві знову хочуть організувати нічні «кільцеві»

У Полтаві знову хочуть організувати нічні «кільцеві»

Виконком Полтавської міської ради оголосив конкурси з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування. Зокрема, оголошено конкурс й на маршрут 21н («Кільцевий»), на час роботи з 22:00 до 06:00, із пасажиромісткістю — від 18 пасажирів. Місто потребує на маршрут 2 автобуси, один із яких повинен бути обладнаний під потреби людей з обмеженими фізичними можливостями.

Окрім цього оголошено конкурс на маршрут № 52н (Південний вокзал — м-н Половки — м-н Алмазний — Південний вокзал), також із часом роботи з 22:00 до 6:00.

Нагадаємо, що міська влада вже виставляла на конкурс нічні «кільцеві» і навіть знайшла переможця в особі ПП «Люкстранс». Але з часом нічні «кільцеві» зникли із маршрутів Полтави.


Автор: Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2014, 16:44 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації