Вхід | Реєстрація

Чоловік обікрав свою однокласницю на зустрічі випускників

До Кременчуцького райвідділу міліції надійшла заява від 36 – річного мешканця села П’ятихатки. Чоловік повідомив, що невідома особа в одному з барів села Рокитне скоїла крадіжку грошей в сумі близько 2200 гривень із сумочки його дружини.

«Оперативна робота, яка була проведена працівниками карного розшуку Кременчуцького райвідділу дала свій результат. Була встановлена і затримана особа, причетна до скоєного. Ним виявився 29 – річний мешканець міста Кременчук» - говорить начальник Кременчуцького районного відділу міліції Володимир Зеленський.

Було також з’ясовано, що підозрюваний є колишнім однокласником потерпілої. Того дня була зустріч випускників. І в час коли всі відволіклись, останній викрав гаманець з грошима із сумочки потерпілої.

Наразі розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.


Автор: Андрій Федорненко, Кременчуцький РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2014, 10:20 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації