Вхід | Реєстрація

Держохоронці затримали нічного «відвідувача» магазину для рибалок

Держохоронці затримали нічного «відвідувача» магазину для рибалок

Близько першої годин ночі на пульт централізованого спостереження Кременчуцького міськвідділу УДСО при УМВС України в Полтавській області надійшов сигнал «Тривога» з одного із магазинів для рибалок. Наряд спецпідрозділу групи затримання швидко вирушив на місце виклику. Сигналізація спрацювала з тильного боку магазину, тому правоохоронці одразу ж попрямували туди. Їхню підозру про несанкціоноване проникнення підтвердили сліди, що вели у тому напрямку та понівечені двері складського приміщення. Вочевидь, бажання потрапити усередину виявилось таким нестримним, що зловмиснику вдалось віджати важкі металеві двері.

Проникнувши в магазин, міліціонери помітили чоловіка, який ховався за коробками. Зрозумівши, що втекти не вдасться, молодик сказав, що прийшов сюди переночувати, проте прикладені ним зусилля для проникнення усередину та виявлена у кишені тисяча гривень, доводили інше.

На місце події одразу ж було викликано слідчо-оперативну групу Крюківського райвідділу міліції для з’ясування деталей та обставин злочину. Речові докази було вилучено, а зловмисника доставлено до того ж райвідділу для встановлення особи.

Невдалим крадієм-рибалкою виявився 36-річний українець, мешканець Глобинського району Полтавської області, котрий неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

«Наразі слідчими Крюківського райвідділу міліції міста Кременчука розпочате кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення)», – повідомив начальник УДСО при УМВС України в Полтавській області полковник міліції Сергій Порада.

Тож найближчим часом потрапити на рибалку 36-річному зловмиснику не вдасться, адже санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


Автор: Аліна Балагура, УДСО при УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2014, 16:12 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації