Вхід | Реєстрація

У Кременчуці застрелений суддя

У Кременчуці застрелений суддя

У м. Кременчук Полтавської області невідомі розстріляли суддю Автозаводського районного суду міста. Від вогнепальних поранень 34-річний Олександр Лободенко помер у лікарні близько 2-ї години ночі.

Напад стався увечері неподалік від дому, в якому проживав потерпілий. Двоє злочинців зробили декілька пострілів у спину судді. На місці вилучені залишки набоїв до гладкоствольної зброї.

Слідством розглядається декілька робочих версій, основна з яких – скоєння вбивства у зв’язку із професійною діяльністю потерпілого.

Як повідомляє МВС України у Полтавські області, загиблий суддя нещодавно обирав міру запобіжного заходу декільком учасникам протестних акцій. Вони брали участь у захопленні будівлі міської ради, що відбувалося в січні цього року. Майданівці, в свою чергу, дані натяки категорично відхиляють, вважаючи це провокацією, та планують власне розслідування.

Журналіст інтернет-видання «Полтавщина» ж, вивчивши останні рішення стосовно цивільних справ померлого, повідомляє, що застрелений суддя розглядав найчастіше справи про операції з нерухомим майном.

Для з’ясування всіх обставин скоєння злочину та організації розслідування на місце виїхала група із працівників Генеральної прокуратури та Міністерства внутрішніх справ на чолі із заступником генпрокурора Григорієм Середою та начальником Департаменту карного розшуку Василем Паскалом.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 лютого 2014, 17:07 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації