Вхід | Реєстрація

Міліція Полтавщини перейшла на бік народу

Міліція Полтавщини перейшла на бік народу

Міліціонери, спільно із активістами будуть патрулювати вулиці міста та завертати «Тітушок» на виїздах з області.

Сьогодні між представниками Народної ради Полтавщини та міліцією відбулися переговори. Про це на Полтавському майдані повідомив активіст Євромайдану Олександр Коба. Він зазначив, що в перемовинах взяли участь взяв голова: Полтавської ОДА, голова СБУ, представники прокуратури, голова обласної та міської міліції.

— На перемовинах порушувалися наступні питання: міліція у Полтаві переходить на бік народу! Ми, разом з міліцією, беремо на себе відповідальність за безпеку у місті Тому, я закликаю усіх, якщо у вас є інформація про те, що готуються підпали «Кулинічей» чи «Бруснічок» чи ще чогось, всю цю інформацію повідомляйте мені чи іншим координаторам. Перемовини пройшли, але якщо і далі будуть порушення, то будуть відповідні дії щодо цих порушень, — розповів Олександр Коба.

Також він повідомив, що блок-пости із активістів Народної самооборони, які будуть не допускати виїзду «Тітушок» з області, будуть стояти скоріш всього в Решетилівці, Лубнах та біля Супрунівки. Вони будуть стояти в амуніції, але без вогнепальної зброї. З вогнепальною зброєю на блок-постах будуть знаходитися бійці внутрішніх військ та міліція.

— Вони погодилися на те, що автобуси з «Тітушками» будуть завертатися назад, — зазначив Олександр Коба.

Він розповів, що організовується патрулювання по Полтаві, активісти спільно із міліціонерами, будуть забезпечувати порядок на міських вулицях.

Інформацію активіста підтвердив і в.о. заступника начальника УМВС України у Полтавській області Ігор Родич. Він підтвердив про домовленість організувати спільні патрулі для забезпечення громадського порядку та недопущення транзиту через Полтавщину тітушок.

Під вигуки «Молодці!» міліція звільнила будівлю ОДА. Протестувальники влаштували живий коридор для їх безперешкодного виходу.





Автор: Ілона ЧОРНОГОР, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2014, 18:45 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації