Вхід | Реєстрація

Янукович звернувся за допомогою до Путіна

Президент Росії Володимир Путін послав до Києва експерта з прав людини Володимира Лукіна, екс-уповноваженого з прав людини

Його повноваження скінчилися ще 18 лютого, повідомляє ИТАР-ТАСС із посиланням на прес-секретаря Путіна Дмитро Пескова.

«З ініціативи української сторони відбулася телефонна розмова між президентами Путіним та Януковичем, під час якої Янукович запропонував Путіну відправити російського представника для того, щоб той взяв участь у переговорах з опозицією як посередник», - зазначив Песков.

За словами прес-секретаря, Лукіна було обрано за великий досвід дипломатичної служби, за авторитет серед правозахисників, та за те, що він очолював велику опозиційну партію.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2014, 18:58 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації