Вхід | Реєстрація

В Українському домі, скоріше за все, перебували «тітушки» переодягнені у силовиків

В Українському домі, скоріше за все, перебували «тітушки» переодягнені у силовиків

Після перебування силовиків в Українському домі приміщення у жахливому стані, повідомляє кореспондент ТСН.

Практично всі приміщення розгромлені, багато речей спалено. Бібліотеку знищено, ліжка розбиті.

Найбільше постраждали експонати музею Києва, вони лежали на підлозі і сходах. Хтось зірвав сигналізацію. Що вціліло, майданівці спакували і перевезли на вулицю Богдана Хмельницького, де зараз розташований музей.

Силовики, які жили на першому поверсі, навіть не ходили в туалет, а справляли потреби просто у відра, що стояли під ліжками. Вони залишили багато речей – спорядження, погони, шеврони.

Через це мітингувальники підозрюють, що в Українському домі були або колишні ув'язнені, або "титушки", яких просто перевдягали у правоохоронців. Силовики розкидали шипи на вулицях біля Українського дому – вони миттєво пробивають ногу, якщо випадково наступити на один із них

 

У Михайлівському соборі, який перетворився на шпиталь, волонтерів і небайдужих стає все більше, повідомляє кореспондент ТСН.

Люди продовжують везти їжу, одяг, медикаменти і навіть медичне обладнання, яке потрібне для операцій.

Вже у трьох приміщеннях собору розбили польові шпиталі.

Вдень загиблі лежали просто на землі. Їх вкривали ковдрами, поруч поставили ікони і свічки, на тілах деяких лежали квіти.

Загиблі - це здебільшого молоді хлопці, 1985, 1987, 1990 років народження.

Поруч з журналістами ТСН хлопець з однієї з сотень почав набирати телефон свого товариша – і він спрацював на тілі вбитого.

Священик, який закривав очі важко пораненим, які були ще живі, розповів - більшість з тих, які були ще при пам'яті, говорили лише про дітей.


Автор: Кореспондент Руслан Ярмолюк, «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2014, 22:02 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації