Вхід | Реєстрація

Голова Полтавської ОДА та голова облради вийшли з Партії регіонів (Оновлено)

Голова Полтавської ОДА та голова облради вийшли з Партії регіонів (Оновлено)

Близько 11:00 до редакції зателефонував депутат Полтавської обласної ради Анатолій Шкарбан і повіломив, що володіє інформацією про вихід із Партії Регіонів голови Полтавської ОДА Олександра Удовіченка та голови обласної ради Івана Момота.

Підтвердження даної іформації було пізніше знайдено на офіційних сайтах та та агенства «Новини Полтавщини» засновником якого є Полтавська обласна рада.

Текст заяви:

Розуміючи свою відповідальність перед кожним членом полтавської громади, усвідомлюючи, що сьогодні від дій посадовців безпосередньо залежать долі людей, заявляємо про рішення вийти з Партії регіонів.

Ми захищали мир і спокій на Полтавщині всіма доступними нам способами.

Від імені партійної фракції ініціювали заяву і звернення із засудженням насильства та закликами до центральної влади ефективно розв’язати громадянський конфлікт у правовому полі. Ці документи були проголосовані більшістю на сесії Полтавської обласної ради – найвищого представницького органу області.

Ми йшли на переговори з протестувальниками та опозицією, досягали нелегких компромісів, щоб на нашій землі не пролилася кров.

На багатотисячному зібранні полтавської громадськості ми прийняли резолюцію, яка прямо вимагала термінових дій щодо прийняття необхідних законів та формування дієздатного уряду.

Однак час спливає. Протистояння затягується, переростаючи у жорстокі події, страждають люди, є жертви. Це для нас категорично неприйнятно. Співчуваємо постраждалим та горю тих, хто втратив рідних і близьких під час останніх подій в Україні.

Зараз потрібно зробити все, щоб зупинити кровопролиття. Політичні прапори мають бути складені задля збереження життя і здоров’я людей, миру в країні.

                  Олександр Удовіченко                                             Іван Момот


Автор: Gazeta.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2014, 12:31 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації