Вхід | Реєстрація

Проти Януковича порушено кримінальну справу за підозрою в масових вбивствах

Проти Януковича порушено кримінальну справу за підозрою в масових вбивствах

Віктор Янукович оголошений в розшук, місцезнаходження його невідоме.

Проти екс-президента України Віктора Януковича порушено кримінальну справу за підозрою в причетності до масових вбивств.

Про це повідомив виконуючий обов'язки Міністра внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

«Докладываю украинскому народу. Янукович пропал… Информирую на сегодняшнее утро. Возбуждено уголовное дело по массовым убийствам мирных граждан. Янукович и ряд других должностных лиц ОБЪЯВЛЕНЫ В РОЗЫСК», - говориться в повідомленні.

За словами Арсена Авакова, пошук Віктора Януковича, яким він займається разом з головою СБУ Валентином Наливайченком вже кілька днів, ні до чого не привів.

За інформацією МВС , 21-го в п'ятницю Віктор Янукович, у супроводі Андрія Клюєва, вилетів вертольотами з Києва в Харків, маючи намір взяти участь у з'їзді депутатів партії регіонів у Харкові.

22 лютого, в суботу Янукович, переночувавши в госрезеденции в Харкові - відмовився від участі у з'їзді, записав відеозвернення і вертольотами полетів у аеропорт Донецька.

Після прибуття в аеропорт Донецька, разом з охороною, з вертольотів пересів на два приватних літака типу фалькон. Намагався вилетіти. Прикордонна служба перешкодила вильоту. Після чого Янукович відбув до державної резиденції в Донецьку, де і пробув кілька годин.

Пізно ввечері 22 лютого, автомобілями, без супроводу ДАІ, кортеж Януковича відбув у Крим.

23 лютого прибув у Крим. Зупинився в одному з приватних санаторіїв, навмисно ігноруючи державні спецоб'єкти, в тому числі - спеціалізовану президентську держдачу, на яку раніше збирався прибути.

Дізнавшись про рішення парламенту з призначенням в.о. президента України Олександра Турчинова, і про виліт в Крим новопризначених голів МВС та СБУ, Янукович спішно покинув приватний санаторій у напрямку до аеропорту Бельбек, в якому до цього часу вже перебували Аваков і Наливайченко.

«В 23-50 Янукович, не доезжая до аэропорта Бельбек, остановился в частной резиденции в районе Балаклавы. Собрал свою охрану – спросил, «кто с ним будет в сопровождении дальше», а «кто останется тут». Часть сотрудников УДО выразило желание «остаться тут». Янукович, попрощавшись с ними – передал официальный ОТКАЗ ОТ ГОСУДАРСТВЕННОЙ ОХРАНЫ (прилагаю скан). Не последовавшие за ним сотрудники управления государственной охраны забрали все государственное оружие, для передачи его в крымское отделение удо.», - написав Арсен Аваков.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 лютого 2014, 11:33 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації