Вхід | Реєстрація

Канавський кубок їде в Маячку

15 лютого цього року, уже всьоме, у спортзалі Канавської ЗОШ І-ІІ ступенів був розіграний кубок із міні-футболу, присвячений пам'яті Валерія Білаша, який загинув під час виконання інтернаціонального обов'язку в Республіці Афганістан.

Цього разу на турнір прибуло 9 команд із сусідніх сіл, які були розділені на дві підгрупи. До першої ввійшли: «Канави-1» (ветерани); «Велика Маячка» (Новосанжарський район), «Сухинівка», «Павлівка». До другої — «Канави-2» (юнаки), «Бродщина», «Канави» (школярі), «Залелія» (Царичанський район); «Ливенське» (Новосанжарський район).
Згідно Положенню, тільки дві команди з кожної підгрупи виходять у фінал. Спортивна боротьба розпочалася з перших же ігор. Усі без винятку команди показали хорошу підготовку та нестримну волю до перемоги. Але гра є гра. Отож, комусь поталанило більше, комусь — менше. І, як і має бути, чотири команди все ж відзначилися майстерністю та вийшли в фінал. Це футбольні колективи «Бродщина», «Велика Маячка», «Канави-1» і «Канави-2».

Суперники в напівфіналах визначалися жеребкуванням. У першому ними стали команди «Велика Маячка» і «Канави-2». Два тайми ніяк не могли визначити переможця, рахунок уперто тримався 2:2. І лише в додатковому таймі маячанам вдалося забити переможного гола і вийти до фіналу.

Суперниками в другому напівфіналі виявилися «Бродщина» і «Канави-1». У цьому двобої перемогу отримали канавці.

Таким чином, до фіналу потрапили колективи «Велика Маячка» та «Канави-1». Тут, на жаль, господарям змагань не вистачило сил у боротьбі з молодою і перспективною командою. У результаті перемогла команда «Велика Маячка».
За III місце наполегливо змагалися «Бродщина» та «Канави-2». У завзятій боротьбі з рахунком 2:1 перемогу отримали господарі.

Командам, що зайняли І, II та III місця, Канавський сільський голова С. Гнатенко вручив кубки й почесні грамоти.
Уперше переможець турніру отримав перехідний кубок із футболу, який від імені районної організації ветеранів Афганістану вручив воїн-інтернаціоналіст Г. Бровко.

Крім кубків, кращі гравці отримали пам'ятні призи. Кращим голкіпером став Владислав Гончаренко («Канави-2»); кращим бомбардиром, котрий забив 11 голів, обраний Віталій Шишацький («Канави -1»); кращим гравцем — Іван Павленко («Велика Маячка»). Спонсорами турніру виступили: ТОВ «Агрофірма «Оріль» ( директор А. Тарасенко), ПП С. Герасименко, ФГ «Берег» (голова М. Зінченко).


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого 2014, 10:15 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації