Вхід | Реєстрація

Янукович з’явився і вважає себе президентом

Янукович з’явився і вважає себе президентом

Віктор Янукович, як і раніше, вважає себе законно обраним президентом України.

Про це він написав у своєму зверненні до громадян України.

"Я, Виктор Федорович Янукович, обращаюсь к народу Украины. По-прежнему считаю себя законным главой украинского государства, избранным на основе свободного волеизъявления украинских граждан. Не могу быть безучастным к трагическим событиям на моей Родине. Считаю, что подписанное мной и лидерами украинской оппозиции в присутствии уважаемых западных партнеров соглашение об урегулировании кризиса в Украине от 21 февраля не выполнено. На улицах многих городов нашей страны - разгул экстремизма. В мой адрес и в адрес моих соратников звучат угрозы физической расправы. Вынужден просить власти РФ обеспечить мне личную безопасность от действий экстремистов...

...В мой адрес и в адрес моих соратников звучат угрозы о расправе. Вынужден просить власти РФ обеспечить мне личную безопасность от действий экстремистов", - йдеться в заяві Януковича, - повідомляє «Інтерфакс Росія»

За даними джерела "Інтерфаксу" у владних структурах РФ, прохання відстороненого президента вже задовольнили. "У зв'язку з тим, що президент Янукович звернувся до уряду РФ з проханням забезпечити особисту безпеку, повідомляю, що прохання було задоволено на території РФ", - сказав співрозмовник агентства.

Про те, що відсторонений президент України перебуває в Росії, раніше повідомив сайт РБК з посиланням на високопоставленого чиновника. У Кремлі цю інформацію спростували, заявивши, що не мають інформації про перебування Януковича на території Росії.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2014, 13:44 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації