Вхід | Реєстрація

Усі українські війська вже перевели у найвищій ступінь готовності

Усі українські війська вже перевели у найвищій ступінь готовності

Збройні сили України переводяться у найвищий ступінь готовності. Про це заявив голова Міноборони Ігор Тенюх у суботу ввечері журналістам.

"Війська переведено у найвищій ступінь готовності. Моральний дух офіцерського складу високий", - наголосив він.

"Україна має збройні сили, які здатні виконати свій конституційний обов'язок", - додав він після засідання РНБО, що відбулось в суботу ввечері.

Крім того, він повідомив, що після проведених в суботу переговорів у Севастополі з представниками Росії блокування українських військових частин послаблено.

Як повідомлялось раніше, завтра в Україні можуть оголосити воєнний чи надзвичайний стан. Введення надзвичайного стану залежатиме від рішення РНБО.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 березня 2014, 23:27 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації