Вхід | Реєстрація

На 12:00 кобелячан збирають біля пам’ятника Шевченку

На 12:00 кобелячан збирають біля пам’ятника Шевченку

На мітингу, який ініціюють представники районної та міської влади люди збираються висловитися з приводу сьогоднішньої суспільно-політичної ситуації в державі.

Як і було оголошено один мітинг у Кобеляках уже відбувся. Він розпочався близько 8:30 біля входу в будівлю РДА. Перед тим група депутатів кобеляцької міської ради, депутат обласної ради Анатолій Шкарбан та міський голова Олександр Ісип провели коротку нараду в кабінеті заступника голови кобеляцької районної ради Олександра Мірошниченка. Було прийнято рішення закликати всіх кобелячан та жителів району до спокою і дисципліни. І водночас, провести зібрання громадян та позачергової сесії органів місцевого самоврядування з метою оцінити суспільно-політичну ситуацію в державі. Заклик до органів місцевого самоврядування має рекомендаційний характер.

Після того присутні виступили перед громадою міста, яка зібралася біля райдержадміністрації. На мітингу були присутні близько сотні чоловік. Більшість із них висловили бажання провести зібрання біля пам’ятнику Шевченка. Його початок заплановано на 12 годину дня.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2014, 11:37 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації