Вхід | Реєстрація

Новий командувач ВМС України присягнув на вірність народу Криму

Новий командувач ВМС України присягнув на вірність народу Криму

Про це командувач військово-морськими силами України Денис Березовський заявив на прес-конференції в Севастополі.

Командувач військово-морськими силами України Денис Березовський заявив у неділю, що присягнув на вірність кримському народу, повідомляє РИА Новости.

"Я, Березовский Денис Валентинович, присягаю на верность крымскому народу и обязуюсь защищать его, как того требует устав", - заявив Березовський на прес-конференції в Севастополі.

Останньою його командою був наказ українським морпіхам здаватися росіянам. Але наказ проігнорований - морські піхотинці будуть стояти. Наказ Березовського скасував міністр оборони Тенюх.

Нагадаємо, Березовський був призначений на посаду головнокомандувача ВМС указом виконуючого обов'язки президента Олександра Турчинова від 1 березня.

Раніше командувачем ВМС ЗС України був Юрій Ільїн.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2014, 19:38 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації