Вхід | Реєстрація

Мітинги в Донецьку: наметове містечко «за Росію» і побиті журналісти

Мітинги в Донецьку: наметове містечко «за Росію» і побиті журналісти

На мітингу перед будівлею Донецької облдержадміністрації, який сьогодні, 2 березня, продовжився в Донецьку, присутні закликали до введення миротворчих сил в Донбас.

На Жовтневій площі зібралося близько чотирьох тисяч осіб, повідомляє УРА-Информ.Донбасс.

З імпровізованої сцени продовжилися виступи зі вчорашньої риторикою - про нелегітимність влади та можливості "захоплення регіону бандерівськими фашистами". Також була озвучена резолюція, згідно з якою 2,5 тисячі підписалися під нею жителів вимагають введення миротворчих військ в область.

Під стінами Донецької ОДА мітингувальники проти центральної та місцевої влади встановили два намети. Сам мітинг відбувався в режимі "вільного мікрофона", повідомляє Острів.

З громадської приймальні Партії регіонів, яка розташовується неподалік від будівлі Донода, пропали всі розпізнавальні знаки партії. За словами виступаючих, там організовано пункт підготовки самозахисту.

Що стосується "нового губернатора" Павла Губарєва, то, як повідомили виступаючі, на нього вночі було скоєно напад, а невідомі намагалися проникнути в його квартиру. У даний момент Губарєв знаходиться у лікарні, де йому накладають гіпс на руку.

Крім того, вдень неділі, 2 березня, близько 50 жителів Донецька прийшли до пам'ятника Шевченку вшанувати пам'ять загиблих на Евромайдане активістів, але проросійські активісти прогнали їх, повідомляють Новини Донбасу.

Також повідомляється, що "мирні протестувальники" побили журналістів УРА-Информ.Донбасс і каналу "Перший діловий".

За інформацією Новини Донбасу, під будівлею Донецької ОДА мітингувальники також побили і виштовхали журналістів телеканалу 1+1. Про напад на журналіста і повідомляє Радіо Свобода.





Автор: Корреспондент.net


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2014, 21:20 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації