Вхід | Реєстрація

У МВС попередили про можливість провокації та вбивства російських солдат в Криму

У МВС попередили про можливість провокації та вбивства російських солдат в Криму

Заступник міністра внутрішніх справ Микола Величкович заявив про підготовку провокації у Криму.

За даними міністерства, на території півострова невідомі під виглядом української сторони в ніч з 3 на 4 березня планують вбивство 3-4 російських солдат.

Метою провокації, за словами колишнього активіста Самооборони, а нині заступника міністра, є легалізація введення російських військ на територію України.

"Ми б хотіли, щоб ці люди схаменулися. Тому що таким чином, ви провокуєте кровопролиття, якого немає в Криму. Для нас дуже важливо, щоб ви зрозуміли, що життя людей – найважливіша цінність. Ми закликаємо вас, схаменіться! Ми закликаємо вас, зупиніться! Майте на увазі, ситуація моніториться, ситуація контрольована. Усі винні, які причетні до цього, будуть покарані", - заявив Величкович.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2014, 18:56 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації