Вхід | Реєстрація

Російські військові погрожують завтра вранці розпочати "справжній штурм по всьому Криму"

Російські військові погрожують завтра вранці розпочати "справжній штурм по всьому Криму"

Завтра о п'ятій ранку може початися "справжній штурм" усіх українських військових об'єктів у Криму. Про можливий штурм повідомляють у Міністерстві оборони України.

Командувач Чорноморським флотом РФ Олександр Витко ніби поставив ультиматум українським військовослужбовцям, передає "Інтерфакс-Україна".

"Якщо до п'ятої години ранку завтрашнього дня вони не здадуться, почнеться справжній штурм підрозділів і частин Збройних сил України по всьому Криму", - розповіли в Міноборони.

Такий ультиматум командувача ЧФ РФ доводять до відома російські військовослужбовці особовому складу українських військових частин.

Нагадаємо, озброєні військовослужбовці з Росії блокують військові об'єкти по всьому Криму. Сьогодні заблокували штаб Військово-морських сил України в Севастополі. Повідомляють, що на півострові вже близько 15 тисяч російських військових.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2014, 18:36 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації