Вхід | Реєстрація

Медведєв розпорядився будувати міст через Керченську протоку

Прем'єр- міністр Росії Дмитро Медведєв розпорядився створити компанію для будівництва моста через Керченську протоку.

Про це він сказав на зустрічі з віце-прем'єрами РФ у понеділок, повідомляє "Інтерфакс".

"Хотів би проінформувати вас, що я підписав розпорядження уряд про передачу функцій замовника спеціальному акціонерному товариству, яке займатиметься цими питаннями. Це акціонерне товариство створюється нашою держкомпанією "Росавтодор", - повідомив Медведєв.

За словами Медведєва, "у надійному і недорогому транспортному сполученні між Таманським півостровом і Кримом зацікавлені і в Росії, і в Україні, як і в розвитку додаткових каналів для торгівлі, спільних інвестиційних проектів".

Розпорядження, за словами Медведєва, дозволить перевести роботу з будівництва транспортного коридору в практичну площину незалежно від поточної політичної кон'юнктури.

Україна і Росія домовилися про спільні дії з організації будівництва і поетапної реалізації проекту створення транспортного переходу через Керченську протоку в грудні 2013 року.

Як відомо, самопроголошений глава Ради міністрів АР Крим Сергій Аксьонов звернувся до президента РФ Володимира Путіна про надання сприяння у забезпеченні миру і спокою на території Автономної Республіки Крим.

Путін відреагував блискавично, так само блискавично відреагували обидві палати підконтрольної йому Держдуми.

1 березня вони проголосували за введення російських військ на територію Криму. Пізніше Путін повідомив, що дата введення військ поки не визначена.

Як відомо, 3 березня проросійські війська взяли під контроль Керченську поромну переправу.


Автор: «Українська правда»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2014, 19:00 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації