Вхід | Реєстрація

Чехія пропонує не пускати в ЄС росіян, бо Путін може ввести армію на їх захист

Чехія пропонує не пускати в ЄС росіян, бо Путін може ввести армію на їх захист

Міністр закордонних справ Чехії Любомир Заоралек пропонує Євросоюзу зупинити переговори з Росією про скасування візового режиму.

Про це він заявив під час зустрічі голів МЗС країн-учасниць ЄС в Брюсселі. Він зауважив, що Україна і Росія не мають візового режиму. І сьогодні російська армія вторглася на територію України аби захищати російськомовне населення.

На думку дипломата, такий же сценарій може чекати і ЄС, якщо росіяни будуть безперешкодно пересуватися і жити на території ЄС.

"Ми чули заяви Сергія Лаврова про те, що Росія готова жорстко відстоювати права своїх громадян будь-де. Якщо врахувати такі заяви, як можна вести переговори про безвізовий режим? Росія завжди була в цьому зацікавлена. Але якщо переселення російських громадян в інші країни становить собою такий ризик, як ми можемо підтримувати таку ідею?!" - зауважив Заоралек.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2014, 20:49 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації