Вхід | Реєстрація

Янукович помер від серцевого нападу в ростовської лікарні?

Янукович помер від серцевого нападу в ростовської лікарні?

Активіст євромайдану правозахисник Михайло Лебедь повідомляє про смерть колишнього президента України Віктора Януковича від серцевого нападу, — пише «Лівий берег».

Лебідь посилається на одного знайомого з ростовського кардіоцентру.

"Тільки що про це по телефону мені сказав один знайомий з ростовського кардіоцентру. Яника привезли туди близько 11 ночі 3 березня з серцевим нападом, а через годину він помер", — пише Лебідь у себе в  Facebook.

Редакція LB.ua зв'язалася з активістом, щоб упевнитися, що його аккаунт у соціальній мережі не був зламаний. На запитання журналіста інтернет-ресурсу, чи правдива інформація про Януковича, Лебідь відповів: "Не повіриш. Так".

Дещо пізніше з’явилася інформація на російських сайтах, що Кардіохірургічний центр Ростовської обласної клінічної лікарні спростував журналістам "Південного Федерального" інформацію про те, що сьогодні вночі там помер український президент Віктор Янукович. Також співробітники Кардіохірургічного центру заперечують сам факт надходження президента України в центр.

Журналістам вдалося додзвонитися і до Міністерства охорони здоров'я Ростовської області, яке на даний момент не має інформацію про госпіталізацію та раптову смерть Віктора Януковича.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2014, 11:29 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації