Вхід | Реєстрація

За грабежі та розбійні напади трьох гребінчан судитимуть

За грабежі та розбійні напади трьох гребінчан судитимуть

Прокуратура області затвердила та направила до суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо 3 мешканців Гребінківського району, які скоювали розбійні напади та грабежі. Про це повідомили у прокуратурі Полтавської області.

У травні минулого року двоє із зазначених осіб, до речі неодноразово судимі, скоїли розбійний напад на сім’ю підприємців у Миргороді, заволодівши коштами та майном на загальну суму майже 38 тис. грн.

«У грудні усі троє, зламавши вхідні двері будинку сім’ї з Гребінківського району, побили господаря та, погрожуючи його неповнолітній доньці, присвоїли золоті прикраси і майно на понад 3 тис грн», – зазначив прокурор відділу прокуратури області Костянтин Цирфа.

Окрім цих розбійних нападів молодики скоїли 5 крадіжок на території Гребінківського району шляхом проникнення до житла потерпілих та викрали майна на загальну суму 88 тис. грн.

Також вдома у двох підозрюваних були виявлені наркотичні засоби загальною вагою понад 800 г.

«Зазначеним особам оголошено про підозру за ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), ч.3 ст.187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло), ч.3 ст.309 (незаконне зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах) КК України», – розповів Костянтин Цирфа.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2014, 16:18 | Гребінка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації