Вхід | Реєстрація

Військову частину в Євпаторії штурмує російський спецназ

Військову частину в Євпаторії штурмує російський спецназ

Ситуація у Криму залишається дуже напруженою. Так, зараз українську зенітно-ракетну частину "А-4519" у Євпаторії штурмує російський спецзагін, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Загін складається з кількасот нападників, яким допомагають місцеві радикали. Стрілянини поки що немає. Солдати як можуть стримують натиск живим щитом.

Окупанти вимагають в українців здатись і залишити територію частини. Проте ракетники не здаються.

Зазначимо, що у понеділок, 3 березня, цю саму російську штурмову бригаду бачили у Бельбеку. Вона гастролює Кримом, намагаючись тероризувати українських військовиків.

"Російське керівництво прислало сюди особовий склад на 11 автобусах, щоб вони зайняли наші місця. Ми їх виштовхали живим щитом. Після цього прибув спецназ. Виставили ультиматум, щоб ми здали зброю і здалися самі. Поки що тримаємо натиск. Ми беззбройні. Браму не даємо відкрити на КПП. Їм допомагають радикально налаштовані проросійські елементи. З Руського руху. І найцікавіше: наш розформований "Беркут". Вони на стороні росіян тут виступають", - розповів майор військової частини Микола Лук'янчук.

Як повідомлялося раніше, військові у наднапруженому Криму вірні українському народу і не планують здаватися ворогу. Єдиний зрадник - Денис Березовський, колишній командувач ВМС України.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2014, 21:21 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації