Вхід | Реєстрація

Роздуми про комфорт

Роздуми про комфорт

Якщо ретельно прослідкувати еволюцію людства, то можна зробити висновок, що за тисячоліття розвитку ми постійно працювали над забезпеченням комфортних умов свого життя. Тобто, нами завжди керувало бажання жити в прийнятних для себе умовах. Зрозуміло, що для кожного це поняття є різним. Комусь вистачає маленького будиночка на березі річки, а хтось купує для себе особистий літак вартістю в один мільйон євро. І кожен із них почуває себе, нехай і по -різному,  упевнено і комфортно. Від часу, коли перші «гомосапіенси» навчилися добувати вогонь, і до появи ортопедичних матраців людство працює над удосконаленням навколишніх благ. Наприклад, для зберігання продуктів харчування був створений холодильник, для передачі інформації та спілкування — дротовий та мобільний зв’язок, інтернет, для швидкого і комфортного переміщення — повітряний, автомобільний, водний транспорт. І цей перелік можна продовжувати безкінечно. Поряд із створенням матеріальних благ, у людини з’явилась необхідність у забезпеченні свого духовного світу. Завдяки цьому виникло мистецтво зі своїми стилями та напрямками, різноманітні філософські й релігійні течії, які допомагали зрозуміти своє місце в світі. Таким чином, комфорт наскрізь пронизав наше суспільство. Нам подобається відчуття легкості та простоти в своїй роботі й повсякденному житті. Крім того, людина ніколи не зупинялась на досягнутому.  Вона постійно вдосконалює себе і світ навколо.

На ці роздуми мене надихнув випадок, який нещодавно трапився зі мною. Перебуваючи в Києві, я завітав до свого знайомого, який працює спеціалістом із продажів у одній солідній фірмі. Звичайний, здавалося б, офіс. Та коли я потрапив до приміщення, де розміщується їх фірма, то був у  захопленні від інтер’єру.  Чесно кажучи, він — просто вражаючий. Поєднання солідності, цілеспрямованості, а головне, комфорту відчувається в кожній деталі, у кожному елементі інтер’єру. А манера оформлення конференц-залу, робочих місць працівників і керівництва надихає на продуктивну роботу. У такому офісі хочеться працювати. У ньому комфортно почувають себе як працівники, так і клієнти. Товариш розповів, що інтер’єр для приміщення розробив Центр сучасного мистецтва М17. Також він дав мені і адресу їх сайту — http://m17.kiev.ua. Переглянувши запропоновані ними зразки, я на сто відсотків залишився впевненим: якщо мені потрібно буде розробити дизайн для офісу, то я обов’язково звернусь до цієї команди професіоналів.

Говорять, що в кожної людини в цьому світі є своя місія. А тому вподобання, інтереси та вміння у кожного різні. Одному подобається досліджувати старожитності, інший не тямить свого життя без кухні, третій віддає перевагу ремонту автомобілів, а для когось головний пріоритет — це cтворення комфорту для оточуючих.


Автор: Сашко ПИСАКА
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 березня 2014, 13:46 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації