Вхід | Реєстрація

Крим у Росію ведуть двоє потенційних злочинців — король будівельної піраміди та «Гоблін»

Крим у Росію ведуть двоє потенційних злочинців — король будівельної піраміди та «Гоблін»

Крим у Росію, ігноруючи всі можливі законодавчі норми, ведуть два потенційних злочинці - голова Верховної Ради автономії Володимир Константинов і самопроголошений керівник уряду Сергій Аксьонов, йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

Суд уже видав ордери на їхнє затримання.

Мільйонер Константинов, як кажуть спостерігачі, крісло спікера заслужив, спонсоруючи виборчі кампанії Януковича і Партії регіонів. Свою будівельну імперію "Консоль" він перетворив на піраміду: отримував чи не всі держзамовлення на будівництво у Криму, але роботи не завершував і брав кредити на нові. Тисячі людей так і не дочекалися квартир, за які заплатили.

Боргів у Константинова зібралося на фантастичну суму у мільярд гривень. Величезну частину цих грошей він винен російським банкам. І можливо тепер, кажуть його опоненти, він розплачується за це Кримом.

Його поплічника Сергія Аксьонова, що став прем'єром на закритому засіданні Верховної ради, де не було кворуму, але було багато кулеметів, у 90-х знали у кримінальних та міліцейських колах за прізвиськом "Гоблін". Своє членство в злочинному угрупованні "Сейлем" він пізніше оскаржував у суді, але програв.

Бізнес його родини теж має багатомільйонні борги. Зокрема, 5 млн він узяв на партію "Русское единство", але провалив кампанію, набравши від кримчан менше 4% голосів. Захоплення влади зброєю виявилося новою тактикою.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2014, 11:18 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації