Вхід | Реєстрація

Одіозні чиновники залишаються у владі або люстрація не торкнулася «сірих кардиналів»??

Схоже, що досвідчені апаратники цілком здатні пристосуватися і під новою владу , незважаючи на створені Антикорупційне бюро під керівництвом Т.Чорновіл і Люстраційний Комітет під керівництвом Е.Соболева.

Першим дзвінком такого висновку прозвучала стаття Ю. Мостової « Ліс за деревами» в останньому номері тижневика «Дзеркало тижня». Ю. Мостова пише, що «сірий кардинал» Кабміну Юрій ЄВТЄЄВ не тільки втримався за нової влади на посаді директора кадрового департаменту Секретаріату КМУ, а й по суті реально впливає на всі кадрове призначення у виконавчій владі. Як стверджує журналіст «Дзеркало тижня» у кабінету Ю.Евтєєва вже вистроїлася черга бажаючих влаштуватися на теплі посади

http://gazeta.zn.ua/internal/les-za-derevyami-_.html

Що ж за особистість Юрій ЄВТЄЄВ ? За нього багато писали за останній рік ЗМІ як про одного з найодіозніших і корумпованих чиновників Кабміну : бере хабарі за працевлаштування , знущається над працівниками Секретаріату Кабміну ( незаконнного звільнення співробітників , махінації з рангами держслужбовців і т.д.).

Народні депутати, першочергово, Сергій Каплін, робили кілька разів запити в правоохоронні органи стосовно особистого і професійного життя Юрія Євтєєва : захоплення курортної зони під Києвом по будівництва свого маєтку , обсяг будівництва котрого може зрівнятися з багатьма олігархами , побиття місцевих жителів , використання травматичного будівництва... Загалом повний набір нерозслідуваних фактів з життя скромного українського чиновника. Може, нарешті у Генпрокуратури і правоохоронних органів знайдеться сміливість розслідувати діяльність чиновника Юрія Євтєєва , який в силу свого віку давно вже повинен знаходитися на пенсію.

Сергій Каплін також наголошує: “Свого часу, ще більше року тому, я звертався із депутатськими запитами щодо сумнівної постаті Євтєєва — вірного поплічника тодішнього премєра Азарова, з яким я судився. І ,як можемо бачити — віз і нині там. Якщо «Азіров» уже у відставці і став чорною сторінкою, проте , нарешті, історії а не дійсності, то Євтєєв цілком непогано себе почуває за гроші простих людей, яких він грабував і продовжує грабувати і сьогодні.”

Чи нарешті у Генпрокуратури і правоохоронних органів знайдеться сміливість розслідувати діяльність чиновника Юрія Євтєєва , який в силу свого віку давно вже повинен знаходитися на пенсії.

ТІЛЬКИ ЧИ НА ЦЕ Є ПОЛІТИЧНА ВОЛЯ НОВОЇ ВЛАДИ І ЧИ НЕ Є ЗАЯВИ ПРО БОРОТЬБУ З КОРУПЦІЄЮ ПРОСТО СЛОВАМИ?


Автор: ПРЕС-СЛУЖБА Народного депутата України, Секретаря Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони Сергія Капліна


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 березня 2014, 11:52 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації