Вхід | Реєстрація

У Донецьку затримали чотирьох організаторів і підбурювачів кривавого побоїща

У Донецьку затримали чотирьох організаторів і підбурювачів кривавого побоїща

У Донецьку затримані четверо підозрюваних у кривавих подіях минулого вечора.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За його інформацією, затримані є одними з організаторів та ініціаторів масової бійки після мітингів у місті, яка призвела до жертв.

"Тривають слідчі дії. Виходячи з перших матеріалів нічного розслідування, ці затримання - лише початок. Ліберальна риторика впливу на бандитів з ножами нами застосовуватися не буде - жорстке персональне реагування", - повідомив міністр.

Також Аваков додав, що паралельно йде службове розслідування, яке оцінює дії співробітників міліції в цих подіях.

У Донецькій облдержадміністрації підтвердили загибель одного активіста під час учорашніх сутичок на площі Леніна. Про це повідомили у прес-службі ОДА.

"За даними медиків на 8.00 п'ятниці, загальна кількість постраждалих - 28. З них 2 особи звернулися до нейрохірургії ДОКТМО самостійно у 3 годині ночі. Наразі в стаціонарах лікувально-профілактичних закладах Донецька перебувають 4 особи: 1 - в областій травматології (очі), 3 - у нейрохірургії ДОКТМО (один з них прооперований, у важкому стані). Стан інших - середнього ступеня важкості", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Крім того, в ОДА підтвердили загибель однієї людини.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня 2014, 10:22 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації