Вхід | Реєстрація

Сергій Каплін: після майже двохрічної боротьби звільнено Євтєєва!

Нагадаємо, директор Департаменту кадрового забезпечення Секретаріату Кабінету міністрів України Юрій Євтєєв працював на «теплому місці» ще з 1995 року.

2012 року інформація про його «діяльність» була отримана новообраним(на той час) народним депутатом Сергієм Капліним. Тут і побиття селян на Київщині у травні 2005 року, й «хатинка» на 2 тис. кв.м., збудована аж ніяк не на зарплату, й безліч інших таких «звичних» для можновладця речей.

Ще в травні 2013 року Сергій Каплін подав позов до суду на Азарова та Євтєєва – протее стара влада «спустила на гальмах» дані позови. Й лише зараз, після тиску громадськості на чолі із нардепом Сергієм Капліним, та після публічного розголосу факту, що революція в Україні чогось не зачепила таку постать, як Євтєєв – цю одіозну особу було, нарешті, звільнено!

Сергій Каплін вітає всіх із черговою, хай і невеликою, проте суттєвою перемогою.

«Я особисто контролюватиму виконання всіх обіцянок та гарантій нової влади та добиватимуся справедливості у питаннях – як порушених мною раніше так і нових – з якими до мене щодня звертаються десятки простих людей. Жоден корупціонер та нечистий на руку чиновник не почуватиме себе спокійно, поки ми разом контролюємо владу й не даємо можливості «дерибанити» кошти платників податків на свій розсуд. Прийшла пора чиновникам усвідомити-ера золотих унітазів безповоротньо скінчилася!» - зазначає Каплін.


Автор: ПРЕС-СЛУЖБА Народного депутата України, Секретаря Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони Сергія Капліна


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 березня 2014, 17:29 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації