Вхід | Реєстрація

Учора у Лубнах пікетували міську раду

Учора у Лубнах пікетували міську раду

­У місті Лубни з восьмої ранку 14.03.2014 року відбулося пікетування міської ради політичними і громадськими організаціями, та активістами міста.

Основними вимогами громади було те, щоб написали заяви про звільнення:

1. перший заступник міського голови;

2. заступник міського голови;

3. секретар міської ради.

ГПО «ЛМ Народна Рада» міста Лубни у складі громадських та політичних організацій рекомендувала двох кандидатів на посади заступників міського голови - Шостака В.М. та Ванюшкіна С.В. та рекомендувала на посаду секретаря Костюк Н.І.  Зараз ці посади обіймають представники бувшої Партії регіонів. Але на превеликий жаль «Народну Раду» ніхто не почув, теперішні посадовці заяв про звільнення вчасно не написали, а міський голова Грицаєнко О.П., бувший голова Партії регіонів, відмовив в проведенні позачергової сесії. Це породило шквал обурень і вся громада міста вирішила провести пікет, задля захисту своїх прав, щоб в черговий раз довести що основним джерелом влади є народ!

Результатом пікетувань стали заяви про звільнення заступників міського голови та секретаря міської ради. На даний момент «Народна рада» та громада міста буде вимагати, щоб кандидатів, яких вони погодили, міський голова та міська рада прийняли, бо в іншому випадку знову буде проводитися пікетування. Міський голова Грицаєнко О.П., як бувший голова Партії регіонів, повинен взяти хоч якусь на себе відповідальність за події в місті та піти на зустріч громаді. А його маніпулювання громадою в форматі, якщо підуть заступники піде й він, потрібно зупинити. Нехай допрацьовує до виборів, а потім гідно йде на відпочинок.

Громада чекає поступок від влади, а повна влада в Лубнах в руках бувших регіоналів, які ліквідувавши осередок в Лубнах, не змінили свої прорегіонівські позиції по життю.

Фото Юрія Климченка


Автор: Влад Лукаш, житель Лубен


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 березня 2014, 12:45 | Лубни | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації