Вхід | Реєстрація

На Семенівщині двоє молодиків пограбували магазин

На Семенівщині двоє молодиків пограбували магазин

Нещодавно до чергової частини Семенівського районного відділу міліції по телефону 102 звернулася 28-річна жителька районного центру, яка працює продавцем в продуктовому магазині. Жінка повідомила про те, що два невідомих чоловіка відкрито заволоділи грошима в сумі близько 5 тисяч гривень.

Зайшовши до магазину, незнайомці скористалися тим, що продавець відійшла від прилавка. В цей момент вони відкрито заволоділи грошовими коштами, які знаходились в барсетці, підвішеній на стіні, та мобільними поповненнями в кількості 14 штук по 40 гривень кожна. Після чого з місця події невідомі зникли у невідомому напрямку. Сума нанесених матеріальних збитків становить 6 тисяч гривень.Працівники сектору карного розшуку затримали двоє мешканців міста Кременчук 28-ми та 42-х років. Обоє зловмисників в минулому мали проблеми із Законом. Однак на шлях виправлення не стали.

Наразі слідчим речові докази вилучено та відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


Автор: Наталія Сімонькіна, Семенівський РВ УМВС України в Полтавській област


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2014, 14:48 | Семенівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації