Вхід | Реєстрація

Кабмін прийняв план заходів щодо евакуації українських громадян з Криму

Кабінет міністрів України прийняв план заходів щодо евакуації українських громадян з Криму та їх розміщення на території материкової України

Про це на брифінгу повідомив міністр Кабінету міністрів Остап Семерак, повідомляє rbc.ua.

"Сьогодні прийнято відповідний план заходів. Рішення прийнято урядом та Радою національної безпеки і оборони. План передбачає доручення всім органам центральної виконавчої влади провести підготовчий етап і виконати завдання, які стоять сьогодні", - заявив Семерак.

Він висловив сподівання, що цей процес не буде загрозливим, але українська влада повинна підготуватися до "належної реакції на можливі міграційні рухи".

Також Семерак повідомив, що уряд веде діалог з органами місцевої влади, які спільно з Міністерством соціальної політики України розміщують кримчан.

Незабаром план буде опублікований на сайті Кабміну.


Автор: «Еспресо.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2014, 16:42 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації