Вхід | Реєстрація

«Гетьман Сагайдачний» прогнав чотири російські кораблі з вод України

«Гетьман Сагайдачний» прогнав чотири російські кораблі з вод України

Флагман ВМС України фрегат «Гетьман Сагайдачний» покинув Одесу для виконання бойових завдань в українських територіальних водах

Про це повідомили в командуванні Військово-морських сил України, передає «Думская.net».

За даними військових, фрегат прибув у певний район Чорного моря, де виявив чотири військові кораблі Чорноморського флоту Росії і два вертольоти вогневої підтримки Мі-35. Росіяни намагалися перетнути морський кордон України.

Командир «Сагайдачного» капітан першого рангу Роман П'ятницький вступив в переговори з порушниками і зажадав від них покинути територіальні води нашої країни, однак супротивник не змінив курсу і продовжував рухатися в бік України.

У зв'язку з цим на українському фрегаті була оголошена бойова тривога, корабель зблизився з російськими одиницями. У підсумку росіяни відступили в нейтральні води. Озброєння «Сагайдачного» в ході інциденту не застосовувалося.

В даний час фрегат продовжує патрулювати морський кордон України.


Автор: «Еспресо.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 березня 2014, 19:01 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації