Вхід | Реєстрація

У Лохвиці працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей розшукали зниклу дівчину

На початку березня з письмовою заявою до правоохоронних органів Лохвиччини звернулася 34-річна жителька Львівської області. Вона повідомила про зникнення своєї неповнолітньої доньки, яка на даний час проживала у місті Лохвиця та навчалася в одному із освітніх закладів.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна группа райвідділу, а також начальник райвідділу Олександр Гресь та начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Анатолій Сердюк.

Працівники міліції встановили, що близько 7-ї години ранку 17-річна дівчина пішла з тимчасового місця проживання і не повернулася. На початковому етапі було встановлено, що неповнолітня навчається на 2-му курсі одного із закладів Лохвиці, позитивно характеризується серед викладачів та студентів, має успіхи в навчанні, а також бере активну участь у заходах закладу.

Телефон дівчини був відключений. Через декілька днів працівники кримінальної міліції у справах дітей на чолі з Анатолієм Сердюком встановили місце перебування зниклої. Її було знайдено на території автостанції міста Пирятин, після чого - доставлено до приміщення Лохвицького райвідділу та передано батькам.

Під час спілкування з дівчиною було встановлено, що причиною зникнення стали проблемні стосунки з молодим хлопцем, які обумовили залишити місце проживання.

На даний час дівчина повернулася до навчання. Вона вибачилася та пообіцяла більше ніколи не зникати без попередження. Мама дівчини висловила слова вдячності керівнику райвідділу за їх чуйність та наполегливість у пошуках її доньки.


Автор: Світлана Фурса, Лохвицький РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 березня 2014, 15:43 | Лохвиця | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації