Вхід | Реєстрація

Рада спростила доступ до публічної інформації

Народні депутати підтримали законопроект № 0947 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям закону України «Про інформацію» (у новій редакції) та закону України «Про доступ до публічної інформації».

За відповідне рішення проголосували 235 нардепів.

Даний законопроект повинен створити прозорі умови та надати необмежений доступ ЗМІ до інформації, яка в даний час має гриф «для службового користування».

Як заявив народний депутат з фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко з трибуни ВР, цей документ зобов’язує органи державної влади публікувати всі свої рішення.

Законопроект також передбачає внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального кодексу України, Цивільного кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та до 53 законів України, для приведення їх у відповідність із законами України «Про інформацію» та «Про доступ до публічної інформації».

Нагадаємо, даний законопроект був прийнятий у першому читані 6 вересня 2012 р. У процесі підготовки до другого читання народні депутат запропонували до законопроекту 78 поправок і доповнень, пише РБК-Україна.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 березня 2014, 21:28 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації