Вхід | Реєстрація

Педагоги Гребінківщини приєднались до програми бізнес–освіти молоді

Педагоги Гребінківщини приєднались до програми бізнес–освіти молоді

28 березня 2014 року  у місті Гребінка відбулася  сесія підготовки педагогів – організаторів та практичних психологів у рамках міжнародного проекту «Впровадження просвітницької програми ділової активності та підприємливості», що підтримується Фондом сприяння демократії Посольства США в Україні.

Керівник програми, національний тренер Олександр Чепур говорить:

« Реалізовуючи проект ми дбаємо про підвищення рівня професійної компетенції молоді через запровадження підприємницької освіти у навчальних закладах  Полтавщини Нещодавно молодіжні лідери Гребінківщини взяли участь у тренінговій майстерні, а цим заходом ми знайомимо вчителів з активними методами викладання  економічного та психологічного блоку.»

У ході тренінгу розглядались проблеми підприємництва та підприємливості, лідерства та мотивації, творчого мислення, програвались економічні та психологічні симуляційні ігри. Особливо цікавими  для педагогів були теоретичні та практичні заняття, в ході яких вони використовували симуляційні ігри, інтерактивні вправи, парну та групову роботу. Освітяни Гребінківщини продемонстрували високий рівень творчої активності та креативності, бажання працювати в команді та передавати свої знання молодому поколінню.

Яскравим прикладом стала групова робота «Плануємо захід на користь школи», в ході якого учасники виконували завдання розподіляти  ролі у підготовці до шкільного заходу «Ярмарки учнівських товариств» та «Зробимо школу чистою». Була влаштована  невелика дискусія про те, як залучати молодь до планування спільного заходу і його реалізації, наприклад до прибирання.

Педагоги отримали не тільки підготовку, а і методичні розробки для подальшого впровадження ідей проекту у Гребінківському районі.


Автор: Олександр Чепур


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 березня 2014, 12:03 | Гребінка | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації