Вхід | Реєстрація

Під час ревізії Семенівського селищного бюджету виявлено порушень на півмільйона гривень

Під час ревізії Семенівського селищного бюджету держфінінспектори  встановили порушень на суму 555,5 тис. грн

Порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму більш як 555 тис. грн виявили фахівці Держфінінспекції в Полтавській області під час ревізії Семенівського селищного бюджету та фінансово-господарської діяльності виконавчого комітету Семенівської селищної ради.

Контролю піддано період з 01.09.2011 по 30.11.2013.

Зокрема, недотримання селищною радою законодавства щодо застосування бюджетної класифікації призвело до порушень, на суму 170,7 тис. грн.

Разом з тим, невиконання суб’єктами господарювання умов договорів на розвиток інфраструктури селища призвело до  недоотримання селищним бюджетом 19 тис грн.

Зафіксовано також, придбання продуктів для організації харчування дітей в дошкільних закладах освіти за рахунок коштів загального фонду  замість спеціального, на суму 42,6 тис. гривень.

Крім того, в результаті не виконання постачальником умов договору, на час завершення ревізії, Семенівській селищній раді не передано оплачений нею у 2013 році сміттєвоз вартістю 312 тис. грн.

Виявлені порушення частково усунуто.

За ведення бухгалтерського обліку з порушенням встановленого порядку 7 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

За порушення бюджетного законодавства застосовано фінансову санкцію у вигляді  зупинення операцій з бюджетними коштами.

Про результати ревізії поінформовано прокуратуру Полтавської області.


Автор: Прес-служба Держфінінспекції в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 квітня 2014, 14:25 | Семенівка | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації