Вхід | Реєстрація

Вихованці Кременчуцької виховної колонії відзначили великдень

Вихованці Кременчуцької виховної колонії відзначили великдень

20 квітня вихованці Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відзначили найвеличніше християнське свято – Світле Христове Воскресіння. Свято весняного сонця і пробудження природи від довгого сну

З  повчальним словом та вітаннями звернувся до вихованців колонії протоієрей Української православної церкви отець Михайло. В Храмі Іоанна Хрестителя батюшка відправив святковий молебень та окропив всіх присутніх свяченою водою. Разом із полум'ям свічок, що здіймалися вгору, до неба линули й молитви юнаків. Перейнявшись духовною радістю, п’ятеро хлопців сповідали свої гріхи та покаялися.

Начальник установи Юрій Величко від імені Голови Державної пенітенціарної служби України Сергія Старенького та начальника територіального управління в Полтавській області Миколи Ісаєва привітав юнаків зі святом  та побажав терпіння і надії на краще майбутнє, мужньо здолати усі випробування, добра і радості, чистоти помислів та щирості почуттів.

Представники релігійної організації «Українське капеланство» подарували вихованцям ляльково-театральну Великодню програму за участю релігійної общини та розповіли про про останні дні земного життя Ісуса Христа, про історію і сенс свята Великодня.

До святкового обіду, за доброю традицією,  хлопцям було піднесено пасхальні куличі  та  яйця. Кухарі їдальні приготували зелений борщ та салат вінегрет.

Після багаточисельних привітань підлітки пригощалися великодніми солодощами за святковим обіднім столом. Дякуючи плідній і налагодженій співпраці адміністрації Кременчуцької виховної колонії  з релігійними і громадськими організаціями вихованці мали змогу згадати затишну домівку та скуштувати паски, великодні короваї, солодке печиво та різнокольорові крашанки, що були надані  установі в якості гуманітарної допомоги, а це не мало: більше чотирьохсот пасок та шестисот яєць, солодощі та цукерки.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2014, 10:14 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації