Вхід | Реєстрація

У Слов’янську сепаратисти ввели комендантську годину, скориставшись стріляниною - ЗМІ

У Слов’янську сепаратисти ввели комендантську годину, скориставшись стріляниною - ЗМІ

У Слов'янську Донецької області самопроголошений "мер" і ватажок місцевого ополчення В'ячеслав Пономарьов оголосив про введення в місті комендантської години з 24:00 до 6:00.

Про це повідомляють місцеві журналісти, які працюють у слов'янських ЗМІ. За їхніми словами, комендантська година введена з 20 квітня у зв'язку з нічною перестрілкою на околиці Слов'янська, пише Уніан.

За даними МВС України, вночі проти 20 квітня на блокпості під Слов'янськом, поблизу села Билбасівка сталася стрілянина між двома групами громадян, унаслідок чого трое осіб загинули, ще троє отримали поранення.

Двоє із загиблих були місцевими жителями, які чергували на блокпості, а особа третього наразі встановлюється.

Примітно, що російські ЗМІ розповсюдили інформацію про причетність до перестрілки у Слов'янську представників "Правого сектору". Показали навіть "візитівки Яроша", які вже стали новим "мемом" в інтернеті.

На це у РНБО України заявили, що розповсюджена російськими ЗМІ інформація є російською провокацією, а її призначення — показати, що ситуація в Україні неконтрольована.

Як повідомлялося раніше, за допомогою влаштованої стрілянини бойовики навмисне зірвали перемир'я у Слов'янську на Великдень. Так, самопроголошений "мер" сепаратистів вже встиг звернутися до Путіна з проханням ввести на допомогу російські війська.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 квітня 2014, 12:38 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації