Вхід | Реєстрація

The New York Times опублікувала докази російського походження “зелених чоловічків"

The New York Times опублікувала докази російського походження “зелених чоловічків"

Український уряд надав ці фотографії минулого тижня до Організації з безпеки і співробітництва в Європі у Відні

Українська сторона ствреджує, що фотографії документально підтверджують, що озброєні люди, які захопили урядові будіві в східній Україні є російськими солдатами. Державний департамент США, який також констатував втручання Росії, вважає, що українські докази є переконливі, повідомляє The New York Times.

"Існує широка єдність в міжнародному співтоваристві про зв'язок між Росією і деякими з озброєних бойовиків у східній Україні, і на фотографії, представлені українцями минулого тижня лише ще більше підтверджують це", заявила прес-секретар Держдепартаменту Джен Псакі.

Перша група фотографій показує російського бійця сил спеціального призначення з характерною бородою. Верхня ліва фотографія – з російсько грузинської війни в 2008 році, наступне фото зліва зроблене в Росії. Дрібні кропи фотографій справа – зробленя впродовж останніх тижнів у Слов’янську і Краматорську.

Нижніх чотири фото демонструють схожість обладнання (шоломів, масок, уніформ, рукавиць, тощо) донецьких „самооборонців” із російським спецназом. Верхнє ліве фото – донецький „самооборонець”, праве – російські солдати сил спеціального призначення. У нижній парі зліва – „зелений чоловічок” з Криму, а справа – його брат-близнюк (а ймовірно, він сам) зі Слов’янська.


Автор: www.espreso.tv


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2014, 10:02 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації