Вхід | Реєстрація

Сепаратисти проголосили в Одесі "Республіку Новоросію"

Сепаратисти проголосили в Одесі "Республіку Новоросію"

В Одесі православні сепаратисти оголосили про створення "народної республіки Новоросія", яку очолив глава Союзу православних громадян Валерій Кауров.

За словами самопроголошеного голови Народної республіки Новоросії Валерія Каурова, цей крок став відповіддю на порушення пасхального перемир'я бойовиками "Правого сектору", які атакували один з блокпостів в Слов'янську, повідомили в ефірі телеканалу LifeNews.

Одеситів також не влаштовує той факт, що Київ заарештував одного з лідерів Харківської Народної Республіки Костянтина Долгова. Затримання може загрожувати і "народному президенту" проголошеної республіки Каурову. Київська влада порушила стосовно нього кримінальну справу.

«В Одесі в перший день Великодня, коли воскрес Господь наш Ісус Христос, була проголошена Одеська Народна Республіка. Це була наша відповідь на агресію, яку розв'язала "київська хунта" в Одесі, на Донбасі та в Харкові. Ми також хотіли показати всьому світові, що воскрешає ім'я Новоросія. Володимир Путін під час прямої лінії розповів, що це історична назва краю, де проживали православні люди. Ми хочемо повернути цю назву цьому краю. Вчора на Куликовому полі при великому скупченні народу ми проголосили Одеську Народну Республіку Новоросію, і зараз ми будемо робити все, щоб вона стала суб'єктом федерації і підтримувала тісну дружбу з РФ», - заявив самопроголошений президент.


Автор: www.espreso.tv


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2014, 10:47 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації