Вхід | Реєстрація

У Донецьку затримано заступника "народного мера" Слов’янська, який віз гроші терористам

У Донецьку затримано заступника "народного мера" Слов’янська, який віз гроші терористам

Учасники антитерористичної операції затримали в аеропорту Донецька заступника самопроголошеного мера Слов'янська Ігоря Перепечаєнко за причетність до сепаратистських заходів

Про це сьогодні на брифінгу в СБУ повідомила прес -секретар відомства Марина Остапенко, передає Еспресо.TV. з посиланням на УНН.

За даними СБУ, він повертався з Москви. При ньому було виявлено $19 тисяч, які він повинен був передати особисто Ігорю Стрєлкову, а також пристрій для кодування телефонних дзвінків.

Остапенко зазначила, що була встановлена причетність Перепечаєнко до сепаратистських заходів, які супроводжувалися насильством, погромами і застосуванням зброї.

Також було встановлено, що Перепечаєнко після налагодження контакту з диверсійною групою "Стрілка" ще 22 квітня чартерним рейсом літав до Москви, де розповідав журналістам "Першого каналу" Росії про " звірства" "Правого сектора" і те, як нинішня українська влада знущається над мирним населенням.

За даними СБУ, перебуваючи в Москві, він отримав вказівки щодо заходів з подальшої ескалації конфлікту. "Ведеться слідство", - сказала Остапенко.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2014, 16:16 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації