Вхід | Реєстрація

Завдяки прокуратурі державне підприємство отримало понад 3 млн. грн. за виконані роботи

Відділ примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у м. Києві повідомив прокуратуру Полтавської області про реальне виконання рішення Господарського суду м. Києва від 28 жовтня 2013 року за позовом прокуратури Полтавської області. Відтак із ПАТ «Укргазвидобування» на користь ДП «Полтавське управління геофізичних робіт» стягнуто понад 3 млн. грн. заборгованості за виконані геофізичні роботи на свердловинах.

«Позовна заява, пред’явлена прокуратурою Полтавської області у квітні минулого року, була задоволена Господарським судом м. Києва у повному обсязі. Рішення суду ПАТ «Укргазвидобування» оскаржувало в апеляційному та касаційному порядку, однак скарги суд залишив без задоволення», - зазначила начальник відділу захисту інтересів громадян і держави при виконанні судових рішень прокуратури області Наталія Михайленко.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 квітня 2014, 15:34 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації