Вхід | Реєстрація

У Києві в багатоповерхівці силовики влаштували спецоперацію: шукали вибухівку і підозрілих чоловіків

У Києві в багатоповерхівці силовики влаштували спецоперацію: шукали вибухівку і підозрілих чоловіків

Учора пізно ввечері багатоповерхівка в районі кіностудії Довженка опинилася у кільці міліції зі зброєю. За інформацією ТСН, у житловому будинку вирішили сховатися три чоловіки, які вдень тікали зі зброєю від патруля ДАІ.

Правоохоронці з автоматично зброєю чергували біля підїзду і на кожному поверсі. Місцевих мешканців до квартир супроводжували силовики з автоматами. Людей на вході в будинок опитували, але нічого не пояснювали. Жителям будинку лише казали, що триває спецоперація.

Відомо, що цій операції передували неординарні події на Печерську. Там водій позашляховик не спинився на вимогу інспектора ДАІ. Почалася переслідування. Водій "БМВ" і три його пасажири втікали через центр міста, зачепивши кілька машин. Згодом побиту автівку вони покинули в дворі на вулиці Довженка і втікали пішки. Машину оглянули експерти. Документів там не знайшлося.

Попереду машини не було номерного знаку, а той номер, що позаду  не відповідає машині "БМВ".

Пізніше МВС Києва розповсюдило інформацію, що водій "БМВ" затриманий. У нього вилучили набої до вогнепальної зброї і радіостанцію. А троє його пасажирів втекли. І від машини до житлового будинку на вулиці Довженка міліцію привели службові вівчарки.

Ситуацію на прес-конференції учора прокоментував очільник Адміністрації Президента Пашинський. За його словами, є четверо затриманих. Мовляв, серед них є і громадяни інших держав. У затриманих були недобрі наміри.

Попри цю інформацію Пашинського, пізно ввечері операція все таки тривала. У багатоповерхівку не пускали сторонніх і пресу. Відомо, що в будинку багато квартир здається в оренду, а на 16 поверсі знаходиться хостел. Тому тут завжди багато незнайомих людей.

Люди у будинку налякані. З огляду на те, що є багато інформації про те, що на 9 травня готуються провокації або навіть теракти, декілька родин із валізами покинули будинок.

Тим часом, силовики шукали вибухівку у підвалах, горищах та сміттєвих стояках.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 травня 2014, 10:31 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації