Вхід | Реєстрація

Наші квартири фен-шую не підвладні

Про фен-шуй ми вже знаємо багато. Про нього говорять на телебаченні, пишуть у журналах та Інтернеті. Прочитавши всі ці статті, стає зрозуміло, що ця унікальна техніка може кардинально змінити життя на краще. Але чи реально втілити засади фен-шуй у звичайних типових кременчуцьких квартирах?
Кременчужанка Марина нещодавно почала робити ремонт у власній однокімнатній квартирі. І подруга порадила спробувати все зробити за фен-шуєм, щоб життя стало більш успішним.
Перш за все Марині хотілося покращити кар’єру та знайти кохану людину. Все це обіцяли розставлені у правильному порядку речі та меблі.
За допомогою до фахівців не стала звертатися, а відразу почала шукати інформацію в Інтернеті.
Найпершою проблемою стало те, що, за філософією фен-шуй, не можна, аби парадні двері виходили на сходи та на четвертому поверсі, як не крути, а сходи з дверей видно. Вихід знайшла швидко – перед дверима просто потрібно було повісити музичну прикрасу або дзвіночки.

Волю енергії ци!
Передпокій має бути світлим та якомога просторим.
Якщо у прихожій багато меблів, речей та іншого хламу, то енергія ци буде застоюватися і не циркулюватиме по приміщенню. Довелося зробити додаткові світильники та прибрати вішалку й полиці. Залишила одну шафу.
Ванну кімнату з центрального проходу краще прибрати. Але радянські будівельники не особливо задумувалися над енергією ци та іншими засадами фен-шую, тож двері у ванну з туалетом знаходяться саме на проході.
Аби не робити перепланування, довелося піти на компроміс – просто тримати двері санкімнати зачиненими.

Кухня – гармонія металу та дерева
Кухня – це активна зона, тож тут повинно бути більше початку ін. Багато дерева переважує у бік ян. Прочитавши про це, Марина запросто збалансувала метал і дерево.
Плита, холодильник, мікрохвильовка та інша техніка виготовлені з заліза; стіл, кухонні меблі та гарнітур – дерев’яні. Тож половина кухні – м’яка та затишна, а інша половина – технічна і строга.
Важливо, щоб у кухню потрапляло натуральне світло – найкращого руху енергії ци. Щоб стимулювати елемент Вогню на Півдні для успішної кар’єри, у цій зоні дівчина поставила червоний тостер. Для цього підійшов би будь-який червоний предмет.

Єдина кімната
Однокімнатні квартири не можуть бути гармонійними. Найбільших незручностей завдає те, що єдина кімната виконує роль і зали, і спальні, і кабінету.
Над диваном для відпочинку, виявляється, не можна вішати різноманітні полички для книг та інших необхідних речей. Адже енергія повинна вільно текти через душу і тіло. Якщо ж позбутися всього цього неможливо, то необхідно повісити над ліжком балдахін. Не можна також спати під вікном, біля голови не повинно бути ніяких рослин, телевізора чи комп’ютера. Спати потрібно у повному покої та гармонії.
Зробити не все, як того вимагає фен-шуй, не вдалося. Для цього знадобилось би багато часу, грошей та… інша квартира. Але дівчина вважає, що обрала для себе саме ті принципи, які потрібні їй були для комфортного життя.
- Можливо, щось зробила неправильно, але мене це не засмучує, – говорить Марина. – Головне – я вірю, що після ремонту у моєму житті все стане на свої місця.

Автор: Марина Скальська, www.pp.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації